Dave Clifford

coach, trainer, business coach"We must become the change we want to see!"
M. Ghandi

Dave Clifford heeft een bedrijfskundige achtergrond en jarenlange ervaring opgedaan binnen de sales en projectmanagement van grote IT en Telecom organisaties. Zijn passie ligt voornamelijk op het gebied van ontwikkeling en groei van mensen. Daarom besloot hij in 2004 om zich full time bezig te gaan houden met dit vakgebied door de oprichting van Clifford training coaching.

Wat is de discrepantie tussen wie je nu bent en wie je wilt zijn. Wat houdt je tegen om bijvoorbeeld de ideale monteur, receptioniste, manager of ontwerper te zijn? Wat zijn de blokkades, beperkingen en gedachten waardoor dit niet lukt en je tegenhouden om in je persoonlijke kracht te gaan staan. De kracht van Dave is deze belemmeringen en blokkades op te sporen en te tranformeren naar oplossingen door een combinatie van technieken uit de NLP, Solution Focused coaching en Sociaal Panorama. Deze filosofie past hij zowel toe in trainingen als coaching.

Waarom de combinatie van deze technieken? In een korte tijd zijn met deze technieken zowel gedrag, overtuigingen en identiteit heel concreet te transformeren. Een voordeel voor de medewerker maar ook voor het bedrijf. Effectieve resultaten in een korte tijd.

Hij is daarnaast verbonden aan Boertien & Partners waar zijn kwaliteiten worden ingezet op het gebied van trainingen op het gebied van zelfmanagement en leiderschap.

Dave combineert zakelijkheid met humor. Zijn enthousiasme, scherpe focus en provocatieve stijl zorgen voor leerzame en boeiende trainingen. Zijn passie is muziek en koken. Hij is sinds zijn 8 ste een fervent pianist die zijn piano gebruikt voor ontspanning en als motor voor creativiteit in zijn trainingen. Daarnaast is hij NLP master/practioner en aangesloten als coach bij de NVNLP.

Iedere trainer/coach heeft zijn eigen stijl. Zijn stijl is “DEP”.

DEP: Diepgaand, Ervarend en met Plezier leren.