Vergroten Zelfvertrouwen

 

Wil jij je zelfvertrouwen vergroten met 50 - 100% in 3 coaching sessies!

 

Herken je de volgende situatie?


*  Heb jij regelmatig een negatief beeld over jezelf - of van je vooruitzichten in het leven?

*  Of voel je dat je meer in je mars hebt maar durf je geen aktie te ondernemen?

*  Of ervaar je dat je zelfvertrouwen een oppepper nodig heeft?

 

Dan is ons intensieve programma "Vergroten Zelfvertrouwen" in 3 krachtige coaching sessies de oplossing voor jou!

 


Hoe ziet het traject eruit?


In 3 sessies gaat de coach met jou op zoek wat je concreet belemmert om je zelfvertrouwen “blijvend” te vergroten van bijv. een 5 naar een 8. Welk gedrag of welke overtuiging belemmert je om deze stap te maken en wat is er nodig om blijvend een gevoel van een 8 te ervaren. Met behulp van een unieke combinatie van technieken uit de NLP, Solution Focussed en het Sociaal Panorama is de coach in staat om jou in 3 sessies op het gewenst niveau van zelfvertrouwen te krijgen. De afgelopen 10 jaar zijn vele klanten je met succes voorgegaan.

 

zelfvertrouwen vergroten

 

Waarom is het vergroten van “Zelfvertrouwen” belangrijk?

Wat is zelfvertrouwen nu precies? Het is een maat voor hoe je denkt en voelt over jezelf in relatie tot andere mensen. Als je je altijd voorstelt dat andere mensen 'beter' zijn dan jij, dan zal je waarschijnlijk een gebrek aan zelfvertrouwen hebben, je wel eens angstig en/of gestrest voelen en regelmatig negatieve gedachten hebben. Dit betekent in principe dat je niet het beste van jezelf kunt geven en ervaart dat het leven vaak een struggle is.

“Low self-esteem is like driving through life with your hand-break on!”

Dus je mening over jezelf, wat je gelooft over je jezelf, maakt een wezenlijk verschil in je leven. Als je jezelf laag waardeert, kunnen veel dingen fout gaan. Als je gelooft over jezelf; “ik stel niet veel voor” of “wie ben ik?” of “het kan altijd beter” of “ik word nooit serieus genomen” of “ben ik het wel waard?” dan zullen deze gedachten je niet helpen om krachtig in het leven te staan. De effecten van deze gedachten of patronen kunnen ?bijv. zijn;

 

nee zeggen

Maar stel, je hebt een krachtig gevoel van zelfvertrouwen en daarmee een positieve kijk op jezelf. Je gelooft bijvoorbeeld; “Ik ben wie ik ben”, “Je bent zo oud als je je voelt”, “Goed is goed genoeg” of?“Ik mag zijn wie ik ben” dan kun je;

ja zeggen assertiviteit

De investering

Je krijgt 3 personal coaching sessies van in totaal 4 uur. Het traject duurt gemiddeld 2 - 3 maanden en elke ?3 weken vindt er een sessie plaats. De investering voor dit traject is een speciale prijs van 480 euro. Daarnaast krijg je een handout met tips & informatie over zelfvertrouwen. en een aktieplan met concrete opdrachten om tijdens en na het traject je zelfvertrouwen naar het gewenste niveau te tillen.


Wie is Clifford training | Coaching

dave cliffordDave Clifford is een Master ?NLP Coach en Sociaal Panorama Consultant. ?Hij werkt als management- ?trainer en coach reeds 10 jaar? in het bedrijfsleven en heeft een bedrijfskundige achtergrond. Hij stimuleert, begeleidt bij het oplossen van problemen, belemmeringen en maakt je bewust van je eigen kracht!

 

 

 

 

Onze Referenties:

Deze referenties treft u uitgebreid en volledig door hier te klikken!

“Meer in balans komen, verwachtingen die beter worden gestuurd en dat geeft rust en heeft gezorgd voor het sterk vergroten van mijn zelfvertrouwen.”

Carin, Medical Affairs manager, Numico R.

“Een boost van mijn zelfvertrouwen. Door het trainen en ontwikkelen van “zelfbescherming” merkte ik ook dat ik zekerder van mijzelf werd in relatie tot andere collega’s.”

Hr Manager Danone

“Ik heb een aantal ervaringen opgeruimd die mij lang dwars zaten. Hierdoor kan ik beter voor mezelf opkomen en durf ik te laten zien wat IK vind. Ik ben nu zelfverzekerder en heb meer zelfvertrouwen.”

Lisa, Docente, Stichting de Meerwaarde

“Ik wilde mijn negatieve zelfovertuiging kwijt raken, en dat is zeer zeker gelukt! Mijn zelfvertrouwen is van een 4 naar een 8 gegaan op een schaal van 0 tot 10 en ik heb mij in lange tijd niet meer zo gelukkig gevoeld.”

Elske, kwaliteitsmanager

“Ik ben meer ‘mij’ geworden dan ik daarvoor was. Daarnaast heb ik een soort teflonlaag gekregen. ?Dat teflonlaagje heet ‘heel veel zelfvertrouwen.”

Martine, Coördinator Human Inference

 

life coaching