Life Coaching

Life Coaching

Life coaching: What's in a name?  Het woord Life Coach betekent niet dat  ik u w hele leven ga coachen en begeleiden. Het is ook niet dat ik u ga vertellen hoe u dient te leven, hoe u uw leven moet indelen, dat ik bepaal wat goed of fout is. U weet als geen ander uw leven vorm te geven. Dus wat zou het dan wel zijn?

 

 life coaching

 

Life coaching: What's in a name?  Het woord Life Coach betekent niet dat  ik u w hele leven ga coachen en begeleiden. Het is ook niet dat ik u ga vertellen hoe u dient te leven, hoe u uw leven moet indelen, dat ik bepaal wat goed of fout is. U weet als geen ander uw leven vorm te geven. Dus wat zou het dan wel zijn?


Voor wie is life coaching bedoeld?

Voor iedereen die een keuze maakt voor zichzelf om een verandering aan te gaan. Wat bedoelen wij hiermee? Een topsporter zoals Rafal Nadal hoeft natuurlijk niet te vertellen hoe hij een bal moeten slaan. Alleen Nadal wil niet alleen goed zijn, maar ook de top bereiken in wat hij doet. Dan is een coach diegene die hem helpt om nog beter te worden dan hij al is. Hij zorgt er mede voor dat het beste uit hem wordt gehaald. Daarom hebben mensen zoals Rafal Nadal, Schumacher, politieke kopstukken gekozen voor een coach. Maar dat is niet het enige. Diegene die niet lekker in zijn vel zit, relatie problemen heeft, zowel zakelijk als prive, het lastig vindt om met zijn partner te communiceren, zijn of haar gevoel te uiten, onduidelijkheid, onzekerheid of twijfel die de boventoon voert. En die het gevoel heeft klem te zitten en niet meer weet hoe de problemen kunnen worden opgelost. Ook voor diegene is life coaching een waardevolle uitkomst.


Wat is Life Coaching precies?

Coaching kunt u zien als een structuur. Coaching biedt structuur aan de veranderingen die u aan wilt gaan in uw zakelijke en/of privé leven. Life Coaching is gebaseerd op technieken uit de NLP, Solution Focussed Coaching en het Sociaal Panorama. Daarbij kijken we niet alleen naar verandering van gedrag, maar ook naar overtuigingen die u belemmeren om uw doelstellingen te behalen. Daarnaast maken we in onze Life Coaching, afhankelijk van de behoefte, gebruik van wetenschappelijke, internationale persoonlijkheidsinstrumenten zoals bijv. DiSC Profiel, Metaprofielanalyse en technieken uit het Sociaal Panorama.


Wanneer een Life Coach?

Stel u zit niet lekker in uw vel, u bent ontevreden of u hebt bepaalde angsten waar u maar niet vanaf komt.

  1. U wilt overtuigender overkomen.
  2. U twijfelt regelmatig over de keuzes die u wilt maken en dat wilt u graag doorbreken.
  3. U wilt vaker "nee" zeggen omdat u zich niet prettig voelt als u juist iedere keer "ja" zegt.
  4. U hoort weleens een stem in uw hoofd die bijv. zegt: "je doet het ook nooit goed".
  5. U hebt een aantal vervelende ervaringen gehad in relaties waar u nog steeds last van hebt.
  6. U wilt méér zelfvertrouwen.
  7. U heeft relatie problemen en weet niet hoe u tot elkaar dient te komen.
  8. U zoekt balans in uw leven, misschien tobt u al een tijd hoe u dat voor elkaar kunt krijgen en u hebt er nu genoeg van.

    "Time for a Change!"

 

of, als laatste: U wenst meer Plezier of Rust in uw leven!


Wat is uniek aan Life Coaching van Clifford training coaching?

1.  Resultaat en oplossingsgericht
2.  Het biedt een heldere structuur voor verandering
3.  Doelen en resultaten worden blijvend verankerd 
4.  Het stelt u ook in staat relationele problemen/conflicten op te lossen in uw omgeving zonder dat
deze personen tijdens de coaching aanwezig hoeven te zijn.
5.  U staat onder constante deskundige begeleiding van vakbekwame coaches. Zij zijn minimaal  gecertificeerd NLP master practioner coach en/of Solution Focussed Coach en aangesloten bij de NVNLP.
6.  Onze ervaren coaches beschikken over de volgende eigenschappen, objectiviteit, inventiviteit, adequate kennis en creativiteit.


Zie hieronder de testimonials van onze tevreden klanten!Tenslotte

Weet u het al of twijfelt u nog of Life coaching iets voor u is, dan nodig ik u bij deze uit om een mail te sturen naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als kenmerk "Discover, develop and grow intake formulier", dan sturen wij u gratis een korte vragenlijst toe die dient als intake voordat wij een gesprek aangaan. Aan de hand van deze vragenlijst kunt u precies bepalen of Life Coaching in de toekomst of nu voor u interessant is. 

Informatie over prijzen van coachingstrajecten en uurtarieven kunt u aanvragen door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen met 06-42249079.

 

 

 

Life & Business Coaching

Life-Business-coachingcutout

Download Brochure